Brouwer Groothandelsgroep | Industrierondweg 4 | 8321 EA Urk, Holland
visscher06.jpg

Tot Brouwer Groothandelsgroep behoren vijf uiteenlopende groothandels in food, die vanzelfsprekend alle HACCP gecertificeerd zijn. De vijf versterken elkaar wat betreft know how, inkoop, faciliteiten en financiën.

De gemene deler van de vijf Brouwer-bedrijven is als eerste de aandacht voor de wensen van de klant. Of het nu gaat om levertijden, extra service of speciale wensen wat betreft het product. Daarnaast staat elke groothandel voor een hoogstaande kwaliteit van het geleverde product, tegen een goede prijs. Of het nu voor de regionale, landelijke of internationale markt is.

Ieder bedrijf van Brouwer Groothandelsgroep kan een totaalpakket aanbieden.

Asia Express Food
Importeur en exporteur van Aziatische en Afrikaanse producten. Zij zijn leverancier van verse en verpakte food producten en een klein maar fijn assortiment non-food, aan klanten in heel Europa. Het brede assortiment bestaat uit zo’n 2500 producten van uitstekende kwaliteitsmerken, voornamelijk uit Aziatische en Afrikaanse landen: verse Thaise kruiden, Chinese groenten, tropisch fruit, rijst, noodles, conserven en specerijen.


Horecagroothandel Brouwer
Regionaal leverancier van het productassortiment voor snackbars en aanverwante horeca. De honderden klanten in de regio – van Veluwe tot Flevopolder, van Zwolle tot kop van Overijssel – kunnen rekenen op hun vaste chauffeur op wekelijks vaste bezorgdagen. Horecagroothandel Brouwer staat bekend om de persoonlijke benadering, de betrouwbaarheid en de flexibiliteit in levering.


Schiava Horecagroothandel
Regionaal leverancier die Italiaanse specialiteiten levert aan restaurants en pizzeria’s in Noord-Nederland. Schiava is exclusief en allround; een veelzijdig specialist. Want naast exclusieve Italiaanse producten leveren zij gangbare food-artikelen. De klant kan zijn inkoop dus in één keer doen. Schiava helpt de restaurateur graag in zijn keuze voor een goed product dat iets toevoegt aan zijn restaurant.


Visscher Seafood
Een vakkundig en modern visverwerkingsbedrijf en een betrouwbaar leverancier van verschillende soorten bewerkte en onbewerkte verse vis, garnalen, mosselen en oesters. Verse Noordzeevis en Noorse zalm zijn de specialiteiten. Visscher Seafood levert dagelijks in de Benelux en Duitsland en tweemaal per week in Spanje, Italië en Engeland, aan supermarkten, groothandels, horecaleveranciers en industriële bedrijven.


Fisherman's Choice
Importeert uit Aziatische landen en distribueert diepvries garnalenproducten, surimi, spiesen en zeevruchtendelicatessen. Dit onder de herkenbare blauwe verpakkingen met de merknaam Fishermans Choice® en onder private labels. Door de ruim twintig jaar ervaring staat het topmerk garant voor kwaliteit en het heeft dan ook diverse prijzen gewonnen. Internationale groothandel, catering en industrie horen tot de afnemers.